SEPHO

Color Clip - Mesa cu clips

0 recenzii
Color Clip - Mesa cu clips
25,00 Lei (1)
De ce le adoram? Pentru un look distractiv si original cu singur click! Adauga un strop de ... Afla mai multe

25,00 Lei (1)

In Programul de Fidelitate Sephora, 1 leu = 1 punct. La fiecare 650 de puncte sau 4 zile de cumparaturi, bucura-te de o reducere de 10% la urmatoarea achizitie.

Plata securizata

 • visa
 • mastercard
445561
 • tab description Descriere

  De ce le adoram? Pentru un look distractiv si original cu singur click! Adauga un strop de culoare coafurilor tale intr-un singur click cu extensiile colorate SEPHORA COLLECTION!

  Cum se utilizeaza?
  Aceste mese din par sintetic se aplica cat ai clipi din ochi in parul tau datorita unei barete clic-clac. Reprezinta accesoriu ideal pentru a da un stil colorat tuturor coafurilor tale. Disponibile in 3 culori in tendinte: roz, rosu sau pastel multicolor. Lungime: 50 cm Beneficii: - Usor de fixat in par; - Reutilizabile la infinit.

 • tab ingredients Ingrediente
  Aceasta lista de ingrediente poate suferi unele modificari. Consulta ambalajul produsului achizitionat.
 • Recenzii

Sephora Collection este o gama completa de produse pentru baie, ingrijire, machiaj si accesorii pentru toate nevoile si dorintele. Diverse si variate, creative si rafinate, concepute cu respect pentru calitatea autentica, aceste produse au fost create pentru a transforma frumusetea intr-o placere accesibila tuturor, simpla, distractiva si intotdeauna in tendinte!