Cooling Water - Stick revigorant cu efect de racorire

0 recenzii
Cooling Water - Stick revigorant cu efect de racorire
Ce este: Un gel stick racoritor, ce elimina semnele de oboseala de pe chip. Contine cafeina ce ... Afla mai multe

150,00 Lei (1)
441,18 Lei / 100g
Exclusiv

In Programul de Fidelitate Sephora, 1 leu = 1 punct. La fiecare 650 de puncte sau 4 zile de cumparaturi, bucura-te de o reducere de 10% la urmatoarea achizitie.

Plata securizata

 • visa
 • mastercard
485818
 • Descriere  Ce este: Un gel stick racoritor, ce elimina semnele de oboseala de pe chip. Contine cafeina ce stimuleaza micro-circulatia si apa de mare pentru calmarea, hidratarea si energizarea pielii. Reprezinta solutia pentru: - Uscaciunea pielii; - Aspectul tern si neuniform al tenului; - Pungi. Formulat fara parabeni, sulfati, ftalati. Nu este testat pe animale, este 100% vegan, oil-free, nu contine parfum si talc. Cooling Stick actioneaza precum o ceasca de cafea pentru tenul tau obosit. Pentru dimineti grele, pastreaza Cooling Water in frigider pentru a te bucura pe deplin de efectele sale racoritoare si revigorante. 

  Naturality : Produse realizate cu ingrediente naturale.

  Vegan : Produse realizate cu ingrediente naturale.

  Afla mai multe

 • Mod de utilizare

 • Compozitie

 • Mai multe informatii

 • Ingrediente

 • Descriere
 • Mod de utilizare
 • Compozitie
 • Mai multe informatii
 • IngredienteCe este: Un gel stick racoritor, ce elimina semnele de oboseala de pe chip. Contine cafeina ce stimuleaza micro-circulatia si apa de mare pentru calmarea, hidratarea si energizarea pielii. Reprezinta solutia pentru: - Uscaciunea pielii; - Aspectul tern si neuniform al tenului; - Pungi. Formulat fara parabeni, sulfati, ftalati. Nu este testat pe animale, este 100% vegan, oil-free, nu contine parfum si talc. Cooling Stick actioneaza precum o ceasca de cafea pentru tenul tau obosit. Pentru dimineti grele, pastreaza Cooling Water in frigider pentru a te bucura pe deplin de efectele sale racoritoare si revigorante. 

Naturality : Produse realizate cu ingrediente naturale.

Vegan : Produse realizate cu ingrediente naturale.

Aplica pe conturul ochilor, fata, gat si corp pentru a racori si iar racori.

Ingrediente evidentiate:
Cafeina: Reduce aspectul pungilor.
Apa de mare: Calmeaza si hidrateaza.

Potrivita pentru ce tip de piele?
- Normala
- Grasa
- Mixta
- Uscata

- Cafeina: Actioneaza ca un antiinflamator recunoscut pentru capacitatea de dezumflare.
- Apa de mare: Actioneaza ca un antiinflamator; calmeaza.
- Suc de frunze de Aloe barbadensis: Calmeaza si are proprietati antiinflamatorii.
- Extract de Kappaphycus alvarezii: Hidrateaza

Eau (Aqua, Eau), propanediol, bis-PEG-18 methyl ether dimethyl silane, stéarate de sodium, jus de feuille d'Aloe Barbadensis, phénoxyéthanol, glycérine, acide stéarique, chlorphenesin, cafféine, nylon-12, kappaphycus alvarezii extrait, eau de mer (Maris Aqua, Eau de Mer), Bleu 1 (CI 42090)Aceasta lista de ingrediente poate suferi unele modificari. Consulta ambalajul produsului achizitionat.

Recenziile clienților

Conditii de publicare

La Milk Makeup, credem in ingredientele bune si in rezultatele incredibile. Suntem impotriva testelor efectuate pe animale, iar produsele noastre sunt 100% vegane.

Ne-am nascut la Milk, un studio creativ din sudul New York-ului. Comunitatea si cultura noastra au fost mereu sursa noastra de inspiratie. Noi consideram stilul personal si experimentarea ca forme de auto-exprimare prin excelenta. Nu modul in care iti creezi look-ul este ceea ce conteaza, ci mai mult ceea ce faci cu el.