GUERL

Mitsouko - Eau de Toilette

0 recenzii
Mitsouko - Eau de Toilette
633,00 Lei (1)
844,00 Lei / 100ml
Mitsouko se înscrie în colecția de parfumuri Légendaires de la Guerlain. O colecție constituită din ... Afla mai multe

633,00 Lei (1)
844,00 Lei / 100ml

In Programul de Fidelitate Sephora, 1 leu = 1 punct. La fiecare 650 de puncte sau 4 zile de cumparaturi, bucura-te de o reducere de 10% la urmatoarea achizitie.

Plata securizata

 • visa
 • mastercard
555845
 • tab description Descriere

  Mitsouko se înscrie în colecția de parfumuri Légendaires de la Guerlain. O colecție constituită din arome emblematice, combinate de mai bine de un secol de 5 generații de creatori de parfumuri. Parfumuri mitice, profund novatoare pentru epoca lor, ce compun o bibliotecă olfactivă unică, incomparabilă și de neegalat, pe care Casa Guerlain se străduiește să o transmită generațiilor viitoare.

  Mitsouko, creația lui Jacques Guerlain, este un omagiu adus eroinei romanului Bătălia, ce a avut un mare succes la acea vreme. Mitsouko, o frumoasă femeie japoneză măritată, iubește în secret un ofițer englez. În anul 1905 izbucnește războiul ruso-japonez. Dominându-și cu noblețe sentimentele, Mitsouko așteaptă demnă rezultatul bătăliei.

  Incredibila idee a lui Jacques Guerlain, care conferă acestui parfum întreaga sa modernitate, este îndrăzneala de a combina aroma lichenilor cu un ton puternic de fruct ca cel al piersicii.

  Conceput de către George Chevalier, miticul său flacon „inimă inversată” este subliniat de grațioase volute caracteristice stilului Art Nouveau. O adevărată performană tehnică, dopul său avangardist, în formă de inimă scobită, evocă romantismul delicat al acestui monument al artei parfumurilor.
  Lichen cu aromă de fructe.
  Misterios, echilibrat, catifelat.

  Capodoperă de echilibru și originalitate, Mitsouko îmbină tonul de fructe de piersică și florile de iasomie cu trandafirul de mai. Baza misterioasă a parfumului asociază tonuri condimentate cu cele de plante de pădure și de vetiver.

 • tab tips Mod de utilizare

  Pulverizeaza pe punctele pulsului: gat, piept si incheieturi.

 • tab more info Mai multe informatii
  Legendare:

  De mai bine de 2 secole, Guerlain reprezintă o istorie a parfumurilor și a frumuseții, a transmiterii și a creației, a îndrăznelii și explorării, a patrimoniului și a viitorului.
  Rădăcinile noastre îmbogățesc prezentul și inspiră viitorul.
  Cu mai mult de 1.100 de parfumuri create începând cu anul 1828 de către 5 generații de creatori de parfumuri, patrimoniul nostru este unic.
  Colecția de parfumuri Légendaires omagiază acest patrimoniu excepțional.
 • tab ingredients Ingrediente
  #11251 INGREDIENTS: ALCOHOL , AQUA (WATER) , PARFUM (FRAGRANCE) , LIMONENE , LINALOOL , EUGENOL , HYDROXYCITRONELLAL , EVERNIA FURFURACEA (TREEMOSS) EXTRACT , CITRAL , BENZYL BENZOATE , ALPHA-ISOMETHYL IONONE , BHT , CITRONELLOL , GERANIOL , BENZYL ALCOHOL , ISOEUGENOL , TOCOPHEROL

  Aceasta lista de ingrediente poate suferi unele modificari. Consulta ambalajul produsului achizitionat.
 • tab olfactory Note olfactive
  Tonuri de vârf: bergamotă
  Tonuri medii: piersică, iasomie, trandafir de mai
  Tonuri de bază: condimente, tonuri de ierburi de pădure, vetiver.
 • Recenzii

  Conditii de publicare

Din 1828, Guerlain a explorat, inovat și perfectionat in arta crearii parfumurilor, produselor destinate ingrijirii pielii si machiajului. Creatori indrazneti, creatii legendare, know-how atemporal. Cultura frumusetii reprezinta semnatura proprie.
Echipele noastre, „exploratori prin natura”, imbina in fiecare zi luxul si dezvoltarea durabila. In numele frumusetii clientilor nostri, in numele frumusetii creatiilor noastre, in numele frumusetii planetei.