Tangle Teezer x Puma Compact Styler - Perie de par

0 recenzii
Tangle Teezer x Puma Compact Styler - Perie de par
83,00 Lei (1)
Celebram colaborarea noastra cu celebra marca de articole sport Puma, cu aceasta noua perie pentru ... Afla mai multe

83,00 Lei (1)
EXCLUSIV

In Programul de Fidelitate Sephora, 1 leu = 1 punct. La fiecare 650 de puncte sau 4 zile de cumparaturi, bucura-te de o reducere de 10% la urmatoarea achizitie.

Plata securizata

  • visa
  • mastercard
487475
  • tab description Descriere

    Celebram colaborarea noastra cu celebra marca de articole sport Puma, cu aceasta noua perie pentru par Compact Styler in culorile marcii. Descurca rapid parul fara sa-l agresezi datorita periei cu design unic cu tehnologie brevetata. Poate fi folosita atat pe parul umed, cat si pe cel uscat. Perfecta pentru toate tipurile de par. Extrem de practica datorita formatului sau ergonomic, poate fi purtata pretudindeni, in geanta de umar sau geanta sport.

  • Recenzii

    Conditii de publicare

Creata de un batran coafez Shaun P., Tangle Teezer este o marca revolutionara pentru periile de par. Avand un design inovator, acestea ofera un nou tip de periaj, gratie tehnologiei patentate. Perii sunt flexibili, contribuind la pieptanatul parului cu blandete, fara sa degradeze sau sa smulga firul de par. Totodata, perii speciali ai Tangle Teezer, netezesc cuticulele parului, dandu-i acestuia o stralucire sanatoasa si luminoasa.

Cu Tangle Teezer parul devine usor de ingrijit!