Terre d'Hermès - Eau de Toilette Refillable

0 recenzii
Terre d'Hermès - Eau de Toilette Refillable
O apa intre pamant si cer, o structura verticala construita in jurul unor note minerale si lemnoase ... Afla mai multe

413,00 Lei (1)
1.376,67 Lei / 100ml

In Programul de Fidelitate Sephora, 1 leu = 1 punct. La fiecare 650 de puncte sau 4 zile de cumparaturi, bucura-te de o reducere de 10% la urmatoarea achizitie.

Plata securizata

 • visa
 • mastercard
373120
 • Descriere  O apa intre pamant si cer, o structura verticala construita in jurul unor note minerale si lemnoase.Flaconul Terre d'Hermès este imbracat intr-un cauciuc lejer anti-soc. „Mirosul pamantului cand stai intins pe spate, cu ochii privind la cer." - Jean-Claude EllenaTerre d'Hermès este o povestire simbolica in jurul materiei si transformarii sale. Un roman care exprima puterea alchimica a elementelor.O apa intre pamant si cer. O calatorie marcata de putere si poezie. Lemnoasa, vegetala, minerala.

  Reffilable : Formulele pe care le iubiți, disponibile în ambalaje reîncărcabile care respectă planeta, disponibile la Sephora

  Afla mai multe

 • Mod de utilizare

 • Ingrediente

 • Note olfactive

 • Descriere
 • Mod de utilizare
 • Ingrediente
 • Note olfactiveO apa intre pamant si cer, o structura verticala construita in jurul unor note minerale si lemnoase.Flaconul Terre d'Hermès este imbracat intr-un cauciuc lejer anti-soc. „Mirosul pamantului cand stai intins pe spate, cu ochii privind la cer." - Jean-Claude EllenaTerre d'Hermès este o povestire simbolica in jurul materiei si transformarii sale. Un roman care exprima puterea alchimica a elementelor.O apa intre pamant si cer. O calatorie marcata de putere si poezie. Lemnoasa, vegetala, minerala.

Reffilable : Formulele pe care le iubiți, disponibile în ambalaje reîncărcabile care respectă planeta, disponibile la Sephora

Pulverizati, de la distanta, pe gat sau incheietura mainii. Evitati contactul cu ochii. Pentru uz extern. Inflamabil, tineti departe de flacara, de scantei sau de alte surse de foc.

Alcohol, Parfum (Fragrance), Aqua (Water), Limonene, Hydroxycitronellal, Citronellol, Hexyl Cinnamal, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Hydroxyisohexyl 3-Cyclohexene Carboxaldehyde, Butylphenyl Methylpropional, Linalool, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Ethylhexyl Salicylate, Evernia Prunastri (Oakmoss) Extract, Geraniol, Citral, Farnesol.

% alcool : 78% vol.

Aceasta lista de ingrediente poate suferi unele modificari. Consulta ambalajul produsului achizitionat.

Note lemnoase.

Recenzii

Conditii de publicare

Descopera universul parfumurilor Hermès si da-ti frau liber imaginatiei.