Ideea in jurul careia se defineste filosofia noastra este simpla: fericirea este compusa din lucruri marunte. Noi transformam rutina cotidiana in momente de pura placere datorita acestor produse magnifice. Scopul nostru principal: sa dam fiecarui lucru mic o atingere de lux. Aceasta pasiune veritabila este exprimata in fiecare produs creat.

CORP & BAIE
CORP & BAIE

Transforma-ti rutina de ingrijire a pielii intr-un adevarat moment de bunastare cu colectia noastra de ingrijire pentru corp si baie.

CASA
CASA

Creati-va un paradis de pace cu colectia de acasa. Betisoarele parfumate mici sau mari, lumanarile sau duourile de ingrijire a mainilor vor aduce o nota rafinata caminului tau..

REINCARCARI
REINCARCARI

Cand produsele pentru corp si casa sunt terminate, nu le aruncati. Descopera rezervele noastre ecologice care iti permit sa ai grija de tine in timp ce ai grija de mediu.

PENTRU EL
PENTRU EL

Inspirat de tratamentele traditionale ale vechilor razboinici japonezi, Ritualul Samuraiului este special conceput pentru barbati. Gaseste-ti esentialul zilnic pentru corp, fata si barbierit.