LA VIE EST BELLE

La Vie Est Belle simbolizeaza o noua filosofie de viata: departe de constrangeri, departe de norme, fiecare femeie vrea sa-si aleaga propria cale spre fericire. Lancome creeaza primul parfum cu note de iris gurmand, o veritabila declaratie olfactiva. Flaconul sau unic simbolizeaza esenta fericirii: gratia unui zambet care pare gravat in cristal.

La Vie est Belle

Fericirea are atatea forme! La fel, gama La Vie est Belle nu inceteaza niciodata din a inspira femeile sa fie fericite si sa celebreze viata prin parfumurile sale iconice. Descopera care dintre parfumurile La Vie est Belle te face cea mai fericita!

Lancome

La Vie Est Belle Soleil Cristal Eu de Parfum

765,00 Lei
100 ml
2 produse disponibile

TEN LIPSIT DE IMPERFECTIUNI

Esti adepta unui rezultat natural sau al unui machiaj sofisticat? Indiferent de ce iti doresti, completeaza-ti personalitatea cu fondurile de ten Lancome. Finish mat sau luminos? Ce look vei alege?

PRODUSE ESENTIALE PENTRU TENUL TAU

Lancome

Teint Idole Ultra Wear Fond de ten

255,00 Lei
048 Beige Châtaigne (30 ml)
4 nuante disponibile
Lancome

Teint Idole Ultra Wear All Over Concealer Corector multifunctional

De la 185,00 Lei
250 Bisque W 025 13.5 ml
15 nuante disponibile

Lancome

Teint Miracle Hydrating Foundation Fond de ten

290,00 Lei
010 Beige Porcelaine
8 nuante disponibile

Lancome

Teint Idole Ultra Wear Fond de ten stick

De la 270,00 Lei
01 Beige Albatre (9,2 g)
2 nuante disponibile

O PRIVIRE HIPNOTIZANTA

Completeaza-ti machiajul cu mascara iconica Lancôme. Creeaza un look hipnotizant cu HYPNOSE, mascara iconica Lancome, alaturi de tine inca din 2004. Controleaza volumul genelor: cu fiecare aplicare volumul genelor creste, iar privirea se intensifica. Hypnose ofera de pana la 8 ori mai mult volum genelor tale. Pentru gene complet separate, vizibil curbate si perfect alungite. .

ADVANCED GÉNIFIQUE

Descopera Advanced Génifique, primul pas in orice rutina pentru ingrijirea tenului, indiferent de varsta sau de tipul de piele. Advanced Génifique repara si activeaza cele zece semne ale tineretii: cinci semne vizuale – reducerea ridurilor fine si a celor profunde, stralucire, claritate si aspect uniform al tenului; cinci semne tactile – textura, elasticitate, tonifiere, fermitate si efect de lifting.

Descopera rutina Advanced Génifique

Aceeasi tehnologie avansata in ingrijirea pielii Advanced Génifique este integrata si in celelalte produse din gama iconica de la Lancôme. Afla mai multe despre produsele care vor reda tenului tau tineretea, puterea si stralucirea.