LADY MILLION ROYAL NOUL PARFUM FEMININ

Este timpul sa iesi in evidenta! Lady Million Royal este o expresie indrazneata a senzualitatii pline de farmec, incapsulata intr-un parfum floral delicios de fructat, care te ajuta sa iti dezvalui personalitatea ta autentica. Purtata de increderea ta interioara, intra in regatul Lady Million Royal si descopera parfumul feminitatii sfidatoare, creat pentru tine de Paco Rabanne.

CUMPARA

1 MILLION ROYAL

Neconstrans de conventii, gasește libertatea de a trai dupa propriile reguli cu 1 Million Royal: un parfum fresh, proaspat, cu note de lemn extravagant, care se ciocnesc cu o senzualitate distinctiva pentru a dezlantui ceea ce te face unic. Legenda renaște cu noul parfum 1 MILLION ROYAL, cu un amestec neasteptat de lavanda energizanta, lemn vibrant de cedru si benzoin senzual, pentru un parfum la fel de sfidator ca tine.

CUMPARA

UN DUO DE MILIOANE

Cum sa te faci remarcat printre milioane? Alege 1 Million, lingoul de aur si Lady Million, diamantul nepretuit. Opulenta. Stil. Glamour. Incununate cu 1 Million Parfum si Lady Million Fabulous. Alege MILLIONNATION.

COLECTIA DE PARFUMURI LADY MILLION

Imi tin prietenii aproape, iar pe Lady Million si mai aproape… Lady Million. Lady Million Royal. Lady Million Fabulous. Golden girl. Million girl. Mult aur. Niciodata prea mult. Diamante. Aurii sau cu accente de negru glitter. O colectie de bijuterii parfumate, pentru fiecare moment al zilei. Este timpul sa stralucesti!

CUMPARA

MILLIONNATION