LADY MILLION FABULOUS NOUL PARFUM FEMININ

LADY MILLION FABULOUS. Este timpul sa iesi in evidenta! O apa de parfum floral-orientala, intensa. Note de piper roz vibrant si mandarina proaspata. Iasomie, flori de ylang-ylang si tuberoza cremoasa. Muschi nobil de stejar si seminte tonka. Stralucire contrastanta evidentiata prin notele senzuale de vanilie. Un diamant incununat cu glitter negru. Extravagant de fabulos si la fel de decadent.

1 MILLION PARFUM
NOUA INTENSITATE MASCULINA

1 MILLION PARFUM. Extravagant. Indraznet. Opulenta la cote maxime. O apa de parfum florala, cu note de tuberoza sarata, piele, acord de cashmeran, ambroxide si trandafir salbatic. Un lingou de aur irezistibil. Ultra-radiant. Dare to be too much!

UN DUO DE MILIOANE

Cum sa te faci remarcat printre milioane? Alege 1 Million, lingoul de aur si Lady Million, diamantul nepretuit. Opulenta. Stil. Glamour. Incununate cu 1 Million Parfum si Lady Million Fabulous. Alege MILLIONNATION.

COLECTIA DE PARFUMURI LADY MILLION

Imi tin prietenii aproape, iar pe Lady Million si mai aproape…
Lady Million. Lady Million Empire. Lady Million Fabulous. Golden girl. Million girl. Mult aur. Niciodata prea mult. Diamante. Aurii, roz pudrat sau cu accente de negru glitter. O colectie de bijuterii parfumate, pentru fiecare moment al zilei. Este timpul sa stralucesti!

MILLIONNATION