Noi credem in puterea frumusetii si in forta comunitatii sale…

Noi credem in frumusetea fara reguli si fara prejudecati. Frumusete pentru toate tipurile de piele, pentru toate varstele si toate genurile.

Da, la Sephora, frumusete este o celebrare a ta!

Numai la Sephora, noi descoperim constant cele mai eficiente formule, cele mai cuprinzatoare game si cele mai responsabile marci

Este un teren de joaca fabulos, unde putem cauta cea mai buna versiune a noastra. Unde ne putem regasi, ne putem cunoaste si ne putem descoperi.

Este despre transformare. Pentru o noapte. Sau pentru toata viata.

Niciodata nu vei mai iesi la fel precum ai intrat.

Puterea frumusetii se afla in mainile noastre. Si este abia inceputul.

Frumusetea
este ceea ce
crezi despre tine.

Este
vorba
despre tine.

Regula mea:
nu exista reguli.

Straluceste
din interior.

#Sephora Unlimited Stories

"Pentru mine, Beauty Power este siguranta. Adesea nu am gasit produse potrivite tonului meu de piele, dar de cand a ajuns Sephora in Australia, parca s-au deschis noi usi pentru oamenii de culoare, ce au acum ocazia de a-si exprima creativitatea".
" Pentru mine, Beauty Power reprezinta pielea, buzele si pistruii mei. Un produs de infrumusetare care transmite aceasta putere este, fara dubii, Fenty Diamond Bomb."
" Beauty Power consta in personalitatea mea. Intotdeauna am crezut ca adevarata frumusete se afla in interiorul nostru. In acest fel, stralucesti din interior spre exterior. "
"Beauty Power reprezinta pentru mine parul meu scurt. Rad mult si sunt mereu sigura pe mine. Da, sunt exact asa."

With passion and purpose,
any dream is possible.

Find beauty
in balance.

Laughter
is the best comestic

The New Generation
of beauty.

Le-am invitat pe fondatoarele celor mai mari 4 marci de make-up de astazi: Huda, Anastasia, Rihanna si gemenele Jean si Jane sa se alature dialogului. Femei incredibile si curajoase, care au ales Sephora pentru a explora cu tine potentialul infinit al frumusetii. Femei extraordinare, cu cariere ce inspira, femei-guru pline de autenticitate care raspandesc pe planeta puterea frumusetii.

DESCOPERA MAI MULT