INCREDIBILA POVESTE BENEFIT

In San Francisco, 1976, gemenele Jean si Jane Ford lanseaza Benefit cu dorinta de a pune un zambet pe fata tuturor femeilor. Filosofia lor? Zambetul este cel mai eficient produs cosmetic. Care era ideea lor nebuneasca? Isi doreau sa creeze produse ludice si inovatoare pentru infrumusetare instanta. Cum au realizat acest lucru? Printr-un concept unic de perfectionare a sprancenelor in cateva minute, Brow Bar si o colectie de produse magice. 

POVESTEA A DOUA SURORI

Foste modele si make-up artisti de succes, gemenele din Indiana, Jean si Jane Ford pornesc spre San Francisco in 1976 cu o idee clara in minte: "machiajul nu trebuie sa fie ceva extrem de serios pentru a fi impecabil". Care este reteta succesului? O solutie instanta pentru orice problema de frumusete. Cele doua au creat produse inovatoare, originale si extrem e eficiente pentru toate femeile!

 

ZAMBETUL CA TRADITIE

La Benefit, zambetul este considerat cel mai eficient produs cosmetic. Si cine este mai calificat sa readuca bunastarea si zambetul pe fetele tuturor femeilor decat urmasele co-fondatoarelor Benefit, Jean si Jane Ford. Maggie si Annie Ford Danielson au spiritul Benefit in gene si cunosc toate aceste secrete de frumusete inca de mici ! S-au alaturat din nou familiei Benefit in 2008 si de atunci sunt ambasadoare noastre internationale ale frumusetii. 

TOTUL A INCEPUT IN ...

1976 : Gemenele Jean si Jane Ford au deschis primul magazin denumit « The Face Place »

1990 : The Face Place este redenumit Benefit Cosmetics si in San Francisco se deschid mai multe magazine

1996 : Deschiderea primului magazin Benefit de cealalta parte a Atlanticului, in Londra

1999 : LVMH cumpara Benefit Cosmetics

2010 : Lansarea the POREfessional, cea mai bina vanduta baza de machiaj, fara cusur

IN CONTINUARE ...

2011 : Lansarea celui mai bine vandut mascara pentru alungire « They’re Real ! »

2015 : Lansarea proiectului de caritate Bold is Beautiful care sprijina femeile din intreaga lume

2016 : Lansarea colectiei de produse pentru sprancene care a facut Benefit specialistul numarul 1 din lume in acest domeniu 

2017 : Benefit este prezent deja in peste 50 de tari

EXPERTII BENEFIT IN SPRANCENE IN TOATA LUMEA !

Emilie, «National Brow Artist », este ambasadoarea sprancenelor in Franta. Rolul sau este de a perfectiona sprancenele si a oferi sfaturi de infrumusetare tuturor profesionistilor in domeniu, presei scrise si digitale.

Degetele sale magice transforma sprancenele ca prin magie. Jared, « International Brow Artist », calatoreste pe tot globul pentru a impartasi zambete si sfaturi despre sprancene.