Discovery Set - Eau de Parfum

0 recenzii
Discovery Set - Eau de Parfum
75,00 Lei (1)
625,00 Lei / 100ml
Contine acum parfumurile noastre cele mai apreciate si multi-premiate.O colectie de parfumuri care ... Afla mai multe

75,00 Lei (1)
625,00 Lei / 100ml
EXCLU WEB

In Programul de Fidelitate Sephora, 1 leu = 1 punct. La fiecare 650 de puncte sau 4 zile de cumparaturi, bucura-te de o reducere de 10% la urmatoarea achizitie.

Plata securizata

 • visa
 • mastercard
616669
Adauga codul COLLECTOR si primesti cadou Collector’s Box: Chloe - Eau de Parfum 5 ml, Jimmy Choo - Man Eau de Toilette 4.5 ml, Montblanc – Explorer Platinum 4.5 ml, Jean Paul Gaultier - Gaultier Divine 6 ml, Paco Rabane – Fame Parfum 4 ml, Armani - SI Eau de Parfum Intense 7 ml si Nina Ricci - Nina Le Parfum 4 ml, la orice achizitie online de minim 900 lei.*

*Oferta exclusiva pe sephora.ro si in APP, in limita stocului disponibil, in perioada 25/10/23-12/12/23. Oferta indisponibila pentru serviciul Click & Collect. Nu se cumuleaza cu alte oferte.

*Oferta exclusiva in SEPHORA APP, in limita stocului disponibil, in perioada 15/11/23-12/12/23. Oferta indisponibila pentru serviciul Click & Collect. Oferta nu se aplica la achizitia de carduri cadou. Nu se cumuleaza cu alte oferte.

*Oferta exclusiva in SEPHORA APP, in limita stocului disponibil, in perioada 09/11/23-31/12/23. Oferta indisponibila pentru serviciul Click & Collect si pentru achizitia de carduri cadou. Nu se cumuleaza cu alte oferte.

 • tab description Descriere
  Setul contine:

  Wonderland Peony 1.5ml
  Electric Rhubarb 1.5ml
  Sunflower Pop 1.5ml
  Neon Rose 1.5ml
  Arizona Bloom 1.5ml
  Wild Vanilla Orchid 1.5ml
  Chypre Sublime 1.5ml
  Black Lotus 1.5ml.

  Contine acum parfumurile noastre cele mai apreciate si multi-premiate.

  O colectie de parfumuri care contin un spray de 1,5 ml de ulei de parfum floral vegan, eco-responsabil si de neuitat.

  Pentru ca stim ca gusturile noastre in materie de parfumuri se pot schimba la fel de repede ca starile noastre de spirit. Perfect pentru a-ti descoperi preferatele, sau pentru poseta. Indiferent ca te simti visator, determinat sau putin mai rebel, noi avem un parfum pentru fiecare stare. Cine esti astazi?

  Pachetul pentru descoperirea parfumurilor vegane contine: Wonderland Peony, Electric Rhubarb, Sunflower Pop, Neon Rose, Arizona Bloom, Wild Vanilla Orchid, Chypre Sublime, si Black Lotus.

 • tab tips Mod de utilizare

  Pulverizeaza cu generozitate pe incheietura mainii, pe gat si pe zonele de puls. Dupa aplicare, evita sa freci sau sa tamponezi pielea. Acest lucru degradeaza parfumul si il face sa dispara mai rapid.

  Daca preferi sa aplici parfumul pe incheieturi, ai grija sa repeti aplicarea dupa ce te-ai spalat des pe maini, intrucat acest lucru duce la disparitia parfumului.

 • tab ingredients Ingrediente
  WONDERLAND PEONY: ALCOHOL DÉNATURÉ, PARFUM (FRAGRANCE), AQUA/EAU, SALICYLATE DE BENZYLE, LIMONÈNE, ALPHA-ISOMÉTHYL IONONE, COUMARINE, CITRAL, CITRONELLOL, LINALOOL, GÉRANIOL, AMYL CINNAMAL, HEXYL CINNAMALDEHYDE.
  ELECTRIC RHUBARB : ALCOOL DÉNATURÉ, PARFUM (FRAGRANCE), AQUA (EAU), SALICYLATE DE BENZYLE, LIMONÈNE, ALPHA-ISIMÉTHYL IONONE, LINALOOL, CITRAL, CITRONELLOL, ALCOOL BENZYLIQUE, BENZOATE DE BENZYLE, GÉRANIOL.
  SUNFLOWER POP: ALCOOL DÉNATÉ, PARFUM (FRAGRANCE), AQUA (WATER), LIMONÈNE, HYDROXYCITRONELLAL, SALICYLATE DE BENZYLE, LINALOOL, CITRONELLOL, CITRAL, GÉRANIOL. NEON ROSE: ALCOOL DÉNATURÉ, PARFUM (FRAGRANCE), AQUA/EAU, LIMONÈNE, HYDROXYCITRONELLAL, SALICYLATE DE BENZYLE, CITRAL, CITRONELOOL, GÉRANIOL, LINALOOL, BENZOATE DE BENZYLE, ISOEUGENOL.
  ARIZONA BLOOM: ALCOOL DENATURE, PARFUM (FRAGRANCE), AQUA (EAU), SALICYLATE DE BENZYLE, LIMONENE.
  WILD VANILLA ORCHID: ALCOOL DENATURE, PARFUM (FRAGRANCE), AQUA/EAU, SALICYLATE DE BENZYLE, ALPHA-ISIMETHYL IONONE, CITRONELLOL, LINALOOL, ALCOOL BENZYLIQUE. CHYPRE SUBLIME: ALCOOL DENATURE, PARFUM (FRAGRANCE), AQUA/EAU, ALPHA-ISIMETHYL IONONE, CITRONELLOL, GERANION, LIMONENE, HEXYL CINNAMALDEHYDE, EUGENOL, CITRAL, LINALOOL, ALCOOL BENZYLIQUE.
  BLACK LOTUS: ALCOOL DENATURE, PARFUM (FRAGRANCE), AQUA/EAU, HEXYL CINNAMALDEHYDE, ALPHA-ISIMETHYL IONONE, GERANIOL, CITRONELLOL, LIMONENE, ALCOOL CINNAMYLIQUE, LINALOOL, BENZOATE DE BENZYLE, COUMARINE, HEXYL CINNAMALDEHYDE, CITRAL, EUGENOL, SALICYLATE DE BENZYLE, FARNESOL, EVERNIA PRUNASTRI, ISOEUGENOL.

  Aceasta lista de ingrediente poate suferi unele modificari. Consulta ambalajul produsului achizitionat.
 • tab olfactory Note olfactive

  Bujor din tara minunilor: Un parfum floral usor si fructat
  Electric Rhubarb: Un parfum floral alb
  Sunflower Pop: Un parfum citric fructat
  Neon Rose: Un parfum floral verde
  Arizona Bloom: Un parfum floral, de ambra, sec
  Wild Vanilla Orchid: Un parfum floral, de ambra
  Chypre Sublime: Un parfum lemnos, de chiparos
  Lotus Noir: Un parfum floral lemnos 

 • Recenzii

  Conditii de publicare

Parfumurile Floral Steet au fost create de catre parfumierul Jérôme Epinette,unul dintre cei mai buni parfumieri din lume. Pentru ca avem grija de mediul nostru, folosim numai materii prime, produse in mod durabil, asa ca am dezvoltat ambalaje bazate pe principii clare. Reutilizabile, reciclabile si durabile.
Suntem chiar vegani! Fiecare parfum spune povestea sa si ofera o experienta de lux care atrage pe toata lumea. Cu un continut de ulei de parfum de 20% incredibil, aceste parfumuri sunt de o durata minunata.