Juno Antioxidant + Superfood Face Oil - Ulei antioxidant pentru fata

0 recenzii
Juno Antioxidant + Superfood Face Oil - Ulei antioxidant pentru fata
Uleiul Juno ofera stralucire instantanee pielii deshidratate, restabilind integritatea si hidratarea ... Afla mai multe

146,25 Lei (1)
975,00 Lei / 100ml
Cel mai mic pret: 195,00 Lei -25% (2)
Clean at Sephora
Promo
până la 21 Iulie

In Programul de Fidelitate Sephora, 1 leu = 1 punct. La fiecare 650 de puncte sau 4 zile de cumparaturi, bucura-te de o reducere de 10% la urmatoarea achizitie.

Plata securizata

 • visa
 • mastercard
439768

*Oferta exclusiva in SEPHORA APP, in limita stocului disponibil, in perioada 08/07/24-28/07/24. Oferta indisponibila pentru serviciul Click & Collect. Nu se cumuleaza cu alte oferte.

*Oferta exclusiva pe sephora.ro si in APP, in limita stocului disponibil, in perioada 26/06/24-23/07/24, pentru prima achizitie. Oferta indisponibila pentru serviciul Click & Collect. Nu se cumuleaza cu alte oferte.

 • Descriere  Uleiul Juno ofera stralucire instantanee pielii deshidratate, restabilind integritatea si hidratarea barierei cutanate cu ajutorul cocktailului sau de uleiuri organice din seminte si samburi de super-alimente bogate in antioxidanti. Extrase proaspat in cantitati mici, apoi presate la rece, uleiurile din seminte de mure, afine, merisoare si zmeura si cele din seminte de morcov salbatic, negrilica, struguri si broccoli conserva toate substantele nutritive pretioase si delicate. Instantaneu, pielea radiaza de sanatate, intarita de acest aport in antioxidanti valorosi, vitamine, aminoacizi esentiali, omega-3, -6 si -9 si extracte vegetale calmante. Formulat din extracte vegetale 100% pure, fara parfum de sinteza, uleiuri esentiale sau conservanti pentru a se potrivi tuturor tipurilor de piele, chiar si celor mai sensibile.

  Vegan : Produse realizate cu ingrediente naturale.

  Mai multe informatii despre Clean at Sephora si Planet Aware at Sephora [AICI]

  Afla mai multe

 • Mod de utilizare

 • Ingrediente

 • Descriere
 • Mod de utilizare
 • IngredienteUleiul Juno ofera stralucire instantanee pielii deshidratate, restabilind integritatea si hidratarea barierei cutanate cu ajutorul cocktailului sau de uleiuri organice din seminte si samburi de super-alimente bogate in antioxidanti. Extrase proaspat in cantitati mici, apoi presate la rece, uleiurile din seminte de mure, afine, merisoare si zmeura si cele din seminte de morcov salbatic, negrilica, struguri si broccoli conserva toate substantele nutritive pretioase si delicate. Instantaneu, pielea radiaza de sanatate, intarita de acest aport in antioxidanti valorosi, vitamine, aminoacizi esentiali, omega-3, -6 si -9 si extracte vegetale calmante. Formulat din extracte vegetale 100% pure, fara parfum de sinteza, uleiuri esentiale sau conservanti pentru a se potrivi tuturor tipurilor de piele, chiar si celor mai sensibile.

Vegan : Produse realizate cu ingrediente naturale.

Mai multe informatii despre Clean at Sephora si Planet Aware at Sephora [AICI]

Maseaza pe pielea fetei si gatului, in functie de nevoile pielii. 

Rubus Fruticosus (Cold Pressed Blackberry) Seed Oil, Vaccinium Corymbosum (Cold Pressed Blueberry) Seed Oil, Vitis Vinifera (Cold Pressed Chardonnay Grape Seed Oil) Seed Oil, Vaccinium Macrocarpon (Cold Pressed Cranberry) Seed Oil, Rubus Idaeus (Cold Pressed Red Raspberry) Seed Oil, Daucus Carota Sativa (Cold Pressed Wild Carrot) Seed Oil, Nigella Sativa (Cold Pressed Black Cumin) Seed Oil, Brassica Oleracea Italic (Cold Pressed Broccoli) Seed Oil, Limnanthes Alba (Meadowfoam) Seed Oil.

Aceasta lista de ingrediente poate suferi unele modificari. Consulta ambalajul produsului achizitionat.

Recenziile clienților

Conditii de publicare

Sunday Riley este o marca pioniera in domeniul Tehnologiei Verzi ce reuneste ingrediente botanice pure pentru a transforma aspectul pielii tale. Cu o clientela fidela pentru formulele sale eficiente, Sunday Riley creeaza produse de inalta performanta.