L'Antidote - Serum de fata regenerant

0 recenzii
L'Antidote - Serum de fata regenerant
523,00 Lei (1)
5.230,00 Lei / 100ml
L'Antidote este un elixir vegetal de calitate care favorizeaza echilibrul interior si exterior, ... Afla mai multe

523,00 Lei (1)
5.230,00 Lei / 100ml

In Programul de Fidelitate Sephora, 1 leu = 1 punct. La fiecare 650 de puncte sau 4 zile de cumparaturi, bucura-te de o reducere de 10% la urmatoarea achizitie.

Plata securizata

 • visa
 • mastercard
549095
EXCLU WEB
 • tab description Descriere

  L'Antidote este un elixir vegetal de calitate care favorizeaza echilibrul interior si exterior, pentru o bunastare zilnica. Ecranele albastre, stresul, lipsa somnului si trecerea timpului impiedica regenerarea pielii si a corpului.

  Cercetarea si dezvoltarea Ho Karan a dezvoltat un complex anti-oxidant unic de CBD si pro-colagen vegan pentru a te ajuta sa iti imbunatatesti longevitatea celulor si sa te linistesti.

 • tab tips Mod de utilizare
  1/ Pentru a te destresa, pentru a te elibera de anxietate si a dormi mai bine: pune pe limba 2-3 picaturi, 1-3 ori pe zi, dupa nevoie. Lasa sa patrunda timp de 30 secunde inainte de a inghiti. Poti creste doza progresiv, la nevoie, pana la o pipeta pe zi.

  2/ Pentru iluminarea pielii si combaterea imbatranirii premature: aplica 3-4 picaturi seara, pe fata curata si uscata, masand usor dinspre interior spre exterior.

  3/ Pentru combaterea imperfectiunilor: aplicarea Antidotului pe cale cutanata va regla productia de sebum, datorita proprietatilor sale sebo-statice. De introdus in rutina ta de infrumusetare, dupa demachiere si exfoliere.

  Acest produs nu este un dispozitiv medical. Nu se recomanda persoanelor insarcinate si copiilor.
 • tab ingredients Ingrediente
  Cannabis sativa seed oil(1) , Prunus domestica seed oil(1) (plum oil), Cannabidiol (CBD), Cylindrotheca Fusiformis Extract(1) (microalgae extract), Caprylic/Capric Triglyceride (coconut derived) , Tocopherol (Vitamin E), Helianthus annuus seed oil (sunflower oil).

  (1) certified organic ingredient

  Aceasta lista de ingrediente poate suferi unele modificari. Consulta ambalajul produsului achizitionat.

 • Recenzii

Canepa, planta uimitoare!

HO KARAN selecteaza cu atentie cele mai bune ingrediente pentru a oferi produse cosmetice naturale pentru toate tipurile de ten, pentru a trata cele 4 cauze ale stresului: deshidratare, oboseala, poluare si oxidare.