My First Baobab Aurum - Lumanare parfumata

0 recenzii
My First Baobab Aurum - Lumanare parfumata
240,00 Lei (1)
43,64 Lei / 100g
Daca lumanarea parfumata exista deja intr-un pahar aurit, noi am creat o monograma inspirata din ... Afla mai multe

240,00 Lei (1)
43,64 Lei / 100g
EXCLU WEB

In Programul de Fidelitate Sephora, 1 leu = 1 punct. La fiecare 650 de puncte sau 4 zile de cumparaturi, bucura-te de o reducere de 10% la urmatoarea achizitie.

Plata securizata

 • visa
 • mastercard
622144
Adauga codul COLLECTOR si primesti cadou Collector’s Box: Chloe - Eau de Parfum 5 ml, Jimmy Choo - Man Eau de Toilette 4.5 ml, Montblanc – Explorer Platinum 4.5 ml, Jean Paul Gaultier - Gaultier Divine 6 ml, Paco Rabane – Fame Parfum 4 ml, Armani - SI Eau de Parfum Intense 7 ml si Mugler -Angel Elixir Eau de Parfum 5 ml, la orice achizitie online de minim 900 lei.*

*Oferta exclusiva pe sephora.ro si in APP, in limita stocului disponibil, in perioada 25/10/23-12/12/23. Oferta indisponibila pentru serviciul Click & Collect. Nu se cumuleaza cu alte oferte.

*Oferta exclusiva in SEPHORA APP, in limita stocului disponibil, in perioada 09/11/23-31/12/23. Oferta indisponibila pentru serviciul Click & Collect si pentru achizitia de carduri cadou. Nu se cumuleaza cu alte oferte.

 • tab description Descriere

  Daca lumanarea parfumata exista deja intr-un pahar aurit, noi am creat o monograma inspirata din anii 70 pentru un look nou, modern si creativ, reprezentativ pentru marca noastra.

  Lumanarea parfumata Aurum este unul din parfumurile mistice ale Baobab Collection, alcatuit din note de iasomie si mosc.

 • tab tips Mod de utilizare
  Lasa intotdeauna lumanarea sa arda pana cand devine lichida in totalitate. Aceasta etapa poate dura mult, mai ales in timpul primei arderi. Odata ce ceara devine lichida in totalitate, poti sa lasi lumanarea sa arda pentru maximum o ora. Stratul de ceara lichida nu trebuie sa depaseasca niciodata un centimentru inaltime. Nu trebuie depasit niciodata timpul maxim de ardere indicat pe instructiuni, nici sa o lasi sa arda pana la capat. Pastreaza mereu un centimetru de ceara pe fund.
 • tab ingredients Ingrediente
  VERRE ET CIRE

  Aceasta lista de ingrediente poate suferi unele modificari. Consulta ambalajul produsului achizitionat.
 • tab olfactory Note olfactive
  Iasomie Pretioasa- Mosc Divin
 • Recenzii

  Conditii de publicare

My First Baobab este un concept de lumanari mici (190 gr) si difuzoare (250 ml) inspirate in parfumurile lor si in decoratiunile lor dupa dorintele noastre de calatorie.