Offline Collection Brush Set - Set pensule machiaj

0 recenzii
Offline Collection Brush Set - Set pensule machiaj
236,00 Lei (1)
Acest set contine: -O pensula 128 Cream Cheek - O pensula 134 Luxe Powder Fusion - O pensula ... Afla mai multe

236,00 Lei (1)

In Programul de Fidelitate Sephora, 1 leu = 1 punct. La fiecare 650 de puncte sau 4 zile de cumparaturi, bucura-te de o reducere de 10% la urmatoarea achizitie.

Plata securizata

  • visa
  • mastercard
405324
EXCLUSIV
  • tab description Descriere

    Acest set contine: -O pensula 128 Cream Cheek - O pensula 134 Luxe Powder Fusion - O pensula 231 Luxe Petit Crease - O pensula 234 Luxe Smoky Shader Cu setul Zoeva offline, ai la dispozitie o selectie somptuoasa de 4 pensule profesionale de machiaj. Aceste pensule pentru fata si ochi sunt artizanale si instrumente perfecte in orice circumstanta, atat pentru rutina zilnica de machiaj, cat si pentru aspectul cel mai extravagant.

    Cum se utilizeaza?
    Selectie somptuoasa de 4 pensule profesionale de machiaj pentru fata si ochi cu maner de culoare verde menta. Etui asortat verde metalizat impodobit cu un fermoar auriu cu catarama design. Va deveni un accesoriu in tendinte al tinutei tale.

  • Recenzii

ZOEVA e un tanar brand german de cosmetice ce se concentreaza pe frumusetea individuala a femeilor, fiind recunoscut pentru iubirea profunda si pasiunea pentru machiaj si pensule.

Fiecare produs ZOEVA este conceput cu devotament pentru cosmetica.