Precision Concealer Brush - Pensula pentru anticearcan

0 recenzii
Precision Concealer Brush - Pensula pentru anticearcan
Perii sintetici ultra-fini si forma sa oblica asigura o aplicare precisa si fara efort a ... Afla mai multe

130,00 Lei (1)
72,22 Lei / 100g
Exclusiv

In Programul de Fidelitate Sephora, 1 leu = 1 punct. La fiecare 650 de puncte sau 4 zile de cumparaturi, bucura-te de o reducere de 10% la urmatoarea achizitie.

Plata securizata

 • visa
 • mastercard
458529

*Oferta exclusiva in SEPHORA APP, in limita stocului disponibil, in perioada 12/02/24-03/03/24. Oferta indisponibila pentru serviciul Click & Collect. Nu se cumuleaza cu alte oferte. Nu se aplica pentru achizitia de carduri cadou.

*Oferta exclusiva in SEPHORA APP, in limita stocului disponibil, in perioada 26/02/24-10/03/24. Oferta indisponibila pentru serviciul Click & Collect. Nu se cumuleaza cu alte oferte.

*Oferta exclusiva in SEPHORA APP, in limita stocului disponibil, in perioada 01/03/24-01/04/24. Oferta indisponibila pentru serviciul Click & Collect. Nu se cumuleaza cu alte oferte.

*Oferta exclusiva in SEPHORA APP, in limita stocului disponibil, in perioada 05/02/24-11/03/24. Oferta indisponibila pentru serviciul Click & Collect.

 • Descriere

  Perii sintetici ultra-fini si forma sa oblica asigura o aplicare precisa si fara efort a anticearcanului cu textura cremoasa, lichida sau pudrata.

  Afla mai multe

 • Mod de utilizare

 • Ingrediente

 • Descriere
 • Mod de utilizare
 • Ingrediente

Perii sintetici ultra-fini si forma sa oblica asigura o aplicare precisa si fara efort a anticearcanului cu textura cremoasa, lichida sau pudrata.

Utilizeaza pentru a ascunde imperfectiunile si pentru a fixa machiajul sub ochi si in zonele greu accesibile, cum ar fi colturile interioare si in jurul nasului.

Combina cu corectorul de ten retus instantaneu Pro Filt'r, sticksurile mate Match Stix si pudra de finalizare retus instantanee Pro Filt'r Instant .

Sfatul specialistului:
- Pentru acoperirea optima a imperfectiunilor si a zonelor neuniforme, aplica corectorul cu o pensula intr-o miscare de bataie.
-Dimensiunea pensulei corector de precizie 180 este ideala pentru aplicarea produsului pe conturul nasului!

Aceasta lista de ingrediente poate suferi unele modificari. Consulta ambalajul produsului achizitionat.

Recenzii

Conditii de publicare

Rihanna creeaza Fenty Beauty, un brand "care vorbeste tuturor femeilor", concentrandu-se pe o gama vasta de tonuri de piele dificil de machiat in mod traditional, pentru care marca identifica nuante universale.

Viziunea sa: "Machiajul este facut pentru distractie, nu trebuie realizat din obligatie, nici sa dea impresia unei uniforme. Fiti liberi sa profitati de oportunitati, asumati-va riscuri, incercati ceva nou sau diferit!"