SEPHO

Pro Blending Eyeshadow Brush No.27 - Pensula - Fard de pleoape

0 recenzii
Pro Blending Eyeshadow Brush No.27 - Pensula - Fard de pleoape
O pensula profesionala de pleoape pentru estompare, cu capatul lat si peri in degradé, care permite ... Afla mai multe

95,00 Lei (1)

In Programul de Fidelitate Sephora, 1 leu = 1 punct. La fiecare 650 de puncte sau 4 zile de cumparaturi, bucura-te de o reducere de 10% la urmatoarea achizitie.

Plata securizata

  • visa
  • mastercard
244971
  • Descriere

    O pensula profesionala de pleoape pentru estompare, cu capatul lat si peri in degradé, care permite o aplicare usoara si difuza a fardului de pleoape. Are peri extrem de fini, lucrati si fixati manual. Perii mai lungi fac posibila obtinerea unui degradé de culoare impecabil cat ai clipi din ochi. Aceasta pensula uimitoare este un produs indispensabil din trusa ta de frumusete pentru un rezultat expert: face parte din colectia de pensule de machiaj PRO, proiectata de Sephora pentru a te insoti zi de zi in ritualul tau de frumusete.

    Afla mai multe

  • Mod de utilizare

  • Descriere
  • Mod de utilizare

O pensula profesionala de pleoape pentru estompare, cu capatul lat si peri in degradé, care permite o aplicare usoara si difuza a fardului de pleoape. Are peri extrem de fini, lucrati si fixati manual. Perii mai lungi fac posibila obtinerea unui degradé de culoare impecabil cat ai clipi din ochi. Aceasta pensula uimitoare este un produs indispensabil din trusa ta de frumusete pentru un rezultat expert: face parte din colectia de pensule de machiaj PRO, proiectata de Sephora pentru a te insoti zi de zi in ritualul tau de frumusete.1/ Dupa ce ai luat cu pensula fardul de ochi, pe un ochi deja machiat cu o linie de liner, aplica fardul de ochi cu ajutorul unor miscari scurte de du-te-vino ale pensulei de estompare.
2/ Difuzeaza fardul de ochi prin amestecarea culorii chiar in pliul pleoapei.

Un mic sfat: curata pensula de estompare cu un sapun cu ph neutru si las-o sa se usuce la aer.

Recenzii

Conditii de publicare

Sephora Collection este o gama completa de produse pentru baie, ingrijire, machiaj si accesorii pentru toate nevoile si dorintele. Diverse si variate, creative si rafinate, concepute cu respect pentru calitatea autentica, aceste produse au fost create pentru a transforma frumusetea intr-o placere accesibila tuturor, simpla, distractiva si intotdeauna in tendinte!