Start to Finish Base Coat - Lac de unghii multifunctional

0 recenzii
Start to Finish Base Coat - Lac de unghii multifunctional
120,00 Lei (1)
800,00 Lei / 100ml
Un program complet de ingrijire a unghiilor, intr-o singura sticla! Un primer, un lac pentru ... Afla mai multe

120,00 Lei (1)
800,00 Lei / 100ml

In Programul de Fidelitate Sephora, 1 leu = 1 punct. La fiecare 650 de puncte sau 4 zile de cumparaturi, bucura-te de o reducere de 10% la urmatoarea achizitie.

Plata securizata

 • visa
 • mastercard
118970
 • tab description Descriere

  Un program complet de ingrijire a unghiilor, intr-o singura sticla! Un primer, un lac pentru intarire si un finish ce ofera unghiilor tale un aspect natural, combinate intr-o formula ultra-eficienta.

 • tab tips Mod de utilizare
  1) Aplica un strat de Start to Finish pe unghiile curate.
  2) Aplica 2 straturi de lac de unghii colorat.
  3) Aplica un strat de Start to Finish pentru a proteja culoarea.
 • tab ingredients Ingrediente
  ALCOHOL DENAT, ETHYL ACETATE, BUTYL ACETATE, HEPTANE, NITROCELLULOSE, TOSYLAMIDE/EPOXY RESIN, ISOPROPYL ALCOHOL, POLYVINYL BUTYRAL, TRIPHENYL PHOSPHATE, TRIMETHYL PENTANYL DIISOBUTYRATE, CAMPHOR, BENZOPHENONE-1, HYDROLYZED WHEAT PROTEIN, VIOLET 2 (CI60725).  Aceasta lista de ingrediente poate suferi unele modificari. Consulta ambalajul produsului achizitionat.
 • Recenzii

Lider mondial in industria produselor profesionale de ingrijire a unghiilor, OPI se angajeaza sa furnizeze servicii si produse de inalta calitate, punand accent totodata pe siguranta si inovatie. Renumit pentru formulele exceptionale si nuantele in tendinte, lacurile de unghii intens pigmentate, asigura culoare deosebita, stralucire si rezistenta de lunga durata.

Brandul furnizeaza o linie completa de produse profesionale, incluzand tratamente, lotiuni si accesorii, pentru a obtine o manichiura sau pedichiura perfecta.