The Ritual of Karma Refill Hand Wash - Rezerva sapun maini

0 recenzii
The Ritual of Karma Refill Hand Wash - Rezerva sapun maini
Pachetul cu rezerva al sapunului de maini The Ritual of Karma va permite sa reumpleti cu usurinta ... Afla mai multe

95,00 Lei (1)
15,83 Lei / 100ml

In Programul de Fidelitate Sephora, 1 leu = 1 punct. La fiecare 650 de puncte sau 4 zile de cumparaturi, bucura-te de o reducere de 10% la urmatoarea achizitie.

Plata securizata

 • visa
 • mastercard
692583

*Oferta exclusiva pe sephora.ro si in APP, in limita stocului disponibil, in perioada 27/05/24-25/06/24, pentru prima achizitie. Oferta indisponibila pentru serviciul Click & Collect. Nu se cumuleaza cu alte oferte.

*Oferta exclusiva pe sephora.ro si in APP, in limita stocului disponibil, in perioada 19/06/24-16/07/24. Oferta indisponibila pentru serviciul Click & Collect.

 • Descriere  Pachetul cu rezerva al sapunului de maini The Ritual of Karma va permite sa reumpleti cu usurinta sticla luxoasa existenta de sapun de doua ori, odata ce s-a golit. Combina aroma florala si dulce de floare de lotus cu puterea stimulatoare a ceaiului alb, pentru o senzatie speciala de vara. Transformati rutina de fiecare zi intr-un moment plin de semnificatie de fiecare data cand va spalati pe maini, cu un produs de curatare cu pH neutru si actiune delicata. Utilizati impreuna cu balsamul pentru maini din aceeasi gama pentru un set de lux pe care il puteti aseza pe una din tavile noastre elegante.

  Naturality : Produse realizate cu ingrediente naturale.

  Vegan : Produse realizate cu ingrediente naturale.

  Reffilable : Formulele pe care le iubiți, disponibile în ambalaje reîncărcabile care respectă planeta, disponibile la Sephora

  Afla mai multe

 • Mod de utilizare

 • Ingrediente

 • Descriere
 • Mod de utilizare
 • IngredientePachetul cu rezerva al sapunului de maini The Ritual of Karma va permite sa reumpleti cu usurinta sticla luxoasa existenta de sapun de doua ori, odata ce s-a golit. Combina aroma florala si dulce de floare de lotus cu puterea stimulatoare a ceaiului alb, pentru o senzatie speciala de vara. Transformati rutina de fiecare zi intr-un moment plin de semnificatie de fiecare data cand va spalati pe maini, cu un produs de curatare cu pH neutru si actiune delicata. Utilizati impreuna cu balsamul pentru maini din aceeasi gama pentru un set de lux pe care il puteti aseza pe una din tavile noastre elegante.

Naturality : Produse realizate cu ingrediente naturale.

Vegan : Produse realizate cu ingrediente naturale.

Reffilable : Formulele pe care le iubiți, disponibile în ambalaje reîncărcabile care respectă planeta, disponibile la Sephora

1. Indepartati pompa din sticla originala. 2. Inclinati in jos sticla deschisa cu produsul de rezerva, pentru a umple sticla goala cu sapun de maini. 3. Reinsurubati pompa pe sticla cu sapun de maini. Închideti capacul basculant al sticlei cu produs de rezerva si depozitati-o daca a mai ramas formula in aceasta, deoarece o puteti folosi de doua ori pentru a reumple recipientul cu sapun de maini. Cand ati golit sticla cu produs de rezerva, o puteti recicla cu usurinta.

AQUA/WATER, SODIUM LAURETH SULFATE, GLYCERIN, COCAMIDOPROPYL BETAINE, ROSA DAMASCENA FLOWER WATER, OPUNTIA FICUS-INDICA FRUIT EXTRACT, GLYCERETH-2 COCOATE, C12-13 ALKYL LACTATE, C12-13 ALCOHOLS, BETAINE, POLYSORBATE 20, COCO-GLUCOSIDE, GLYCERYL OLEATE, TOCOPHEROL, HYDROGENATED PALM GLYCERIDES CITRATE, PROPYLENE GLYCOL, SODIUM CHLORIDE, PARFUM/FRAGRANCE, CITRONELLOL, GERANIOL, LINALOOL, SODIUM BENZOATE, POTASSIUM SORBATE, SORBIC ACID, CITRIC ACID, LACTIC ACID.

Aceasta lista de ingrediente poate suferi unele modificari. Consulta ambalajul produsului achizitionat.

Recenziile clienților

Conditii de publicare

Ideea in jurul careia se defineste filosofia noastra este simpla: fericirea este compusa din lucruri marunte. Noi transformam rutina cotidiana in momente de pura placere datorita acestor produse magnifice. Scopul nostru principal: sa dam fiecarui lucru mic o atingere de lux. Aceasta pasiune veritabila este exprimata in fiecare produs creat.