EliminaO colectie de opt parfumuri. Unisex. O sticla usoara si rafinata.

Metal cromatizat. Culori intense. Design minimalist, expresivitate maxima.VEZI BRANDUL >>

DESCOPERA COLECTIA DE PARFUMURI


Sustenabilitate


Expansiunea gamei Pacollection coincide cu o concentrare mai atenta asupra sustenabilitatii, parfumurile fiind integral vegane. Jumatate din compozitia sticlei inovatoare contine materiale de origine naturala. Ambalajul este realizat din hartie confectionata eco si total reciclabila.Sticla


Renumit pentru inovatie, Paco Rabanne creeaza Pacollection cu un design complet avangardist, depasind previzibilul cu o sticla noua care imita aspectul metalului.

Materialul inovator patentat Air Metal™ permite metalului sa devina pliabil, astfel sticla poate fi stransa si este usoara ca o pana. Destinat spiritelor nomade.


STRONG ME


Inspirat de ideea de fructe de culoare inchisa, imbibate in metal, sclipind asemeni prunelor din lichior, cu vibratii metalice. Inima este construita pe un acord de lemn de chihlimbar, care aduce profunzime si putere, lumina si intuneric, o tensiune echilibrata a contradictiilor ispititoare. Pentru nota de baza, de semnatura, notele licoroase de davana dulce-uscata creeaza o aroma captivanta, irezistibila, persistenta.


GENIUS ME


Asemeni unei interesante “eau de cologne”, dar cu o latura surprinzator de salbatica. Traditionala portocala, rozmarinul si moscul stralucesc puternic, stimulate de o molecula de aldehida inspirata de mirosul de proaspat spalat al detergentilor pudra. Este curat, dar texturat, ca un tricou pe piele, o furtuna de energie, cu un twist futuristic ancorat in senzualitate.


CRAZY ME


O mangaiere a razelor de lumina,acest parfum este o oda adusa mimozei. Fina, pudrata si solara, mimoza rotunda este incalzita cu note de miere si mosc apetisant care creeaza dependenta. Ca o izbucnire de lumina, wasabi taie si scutura mimoza predominanta: ascutit, verde si metalic. Coacazul negru si lemnul de santal aduc echilibru notelor de baza. Nu toate razele soarelui sunt la fel.


MAJOR ME


O nota de top de cires face o introducere atragatoare care te invaluie profund. Inconjurandu-te, asemeni sunetului surround, tamaia si oud-ul creeaza contrastul care se sparge apoi intr-o vibratie bogata in patchouli. Extrem de diferit, caldura si elementul surpriza se combina intr-o melodie armonioasa, texturata. O experienta neinfricata.


FABULOUS ME


Un magnific copac metalic care sclipeste in vant. Paduri de cupru, calde si metalice. Un acord radiant de rubarba si dovleac creeaza un parfum ce straluceste. Semintele de morcov adauga un efect sclipitor. Lemnul de santal și cedrul isi fac aparitia, pentru textura matasoasa si sunt completate de vanilie bogata, cremoasa. Surprinzator, solar.


DANGEROUS ME


Indraznet, memorabil, disruptiv. Un parfum rece dar in acelasi timp cald, ca un tatuaj olfactiv, construit pe note contrastante de cerneala si vanilie. Ambra gri isi ancoreaza mirosul dinstictiv in pielea infuzata de vanilie. Ghimbirul adauga izul iute, iar cedrul tenacitate, un dans periculos intre impulsuri contradictorii- aspru si neted, moale si puternic. Vibrant si cutezator!


BLOSSOM ME


Prospetimea botanica vibreaza cu mandarina verde printr-o explozie solara. Florile de portocal plutesc intr-o infuzie de plante, aducand o liniste ce acompaniaza stralucirea plina de lumina. Peste puritatea cristalului, vetiverul adauga un iz lemnos, chic, astfel incat nota de top este usor disruptiva. Optimismul domina starea de spirit.


DANDY ME


Distins si excentric, un amestec unisex de trandafir si muscata ce emana un buchet puternic, cu multe fatete. Notele de baza de grapefruit aduc o opulenta radianta, pe care trandafirul regal o sustine cu un rafinament elegant. Cu un twist rebel, cu note de sofran ce amplifica o baza cremoasa, intima, de santal care indrageste pielea.