150 DE ANI DE CERCETARE ȘI INOVAȚIE JAPONEZĂ PENTRU PIELEA TA
Angajamentul de a vă servi frumusețea.
Înființată în 1872 în Tokyo, Shiseido a fost prima farmacie de tip occidental din Japonia. Misiunea sa a fost de a oferi produse de îngrijire a pielii, machiaj și parfumuri de o eficacitate și siguranță de neegalat.
150 de ani mai târziu, Shiseido continuă să fuzioneze inovațiile orientale și occidentale pentru a dezvălui frumusețea interioară și exterioară a femeilor din întreaga lume.
Descoperiți o frumusețe sănătoasă și vibrantă datorită celor mai avansate tehnologii, precum și a senzorialității incomparabile inspirate de tradiția japoneză.

SKINCARE
SKINCARE

Dezvăluiți potențialul pielii dvs. cu produsele de îngrijire a pielii Shiseido, care combină produse de ultimă generație, texturi senzoriale și ingrediente unice din Japonia.

J BEAUTY
J BEAUTY

Descoperiți Shiseido J-Beauty Ritual, o rutină de îngrijire a pielii eficienta pentru a reduce aspectul și a rezista la multiplele semne de îmbătrânire.

MEN
MEN

Shiseido Men este o linie de îngrijire a pielii special concepută pentru fiziologia pielii și preferințele de utilizare ale bărbaților.

FRAGRANCE
FRAGRANCE

Descoperiți unicitatea Shiseido în materie de parfumuri, inspirat de universul rafinat și sofisticat al tradiției japoneze.

VITAL PERFECTION

Noua gamă proactivă de produse de îngrijire a pielii Vital Perfection este formulată cu ReNeura Technology++™ pentru rezultate rapide anti-îmbătrânire și cu complexul exclusiv KURENAI-TruLift, compus din extract de șofrănel, apă de trandafir bulgăresc și extract botanic odokiro, pentru a susține capacitatea de reînnoire a pielii, pentru un aspect mai ferm și sculptat.
DESCOPERA

Liftdefine Radiance Night Concentrate - Concentrat de ser de noapte
Liftdefine Radiance Night Concentrate - Concentrat de ser de noapte
Vital Perfection Intensive WrinkleSpot Treatment - Tratament antirid
Vital Perfection Intensive WrinkleSpot Treatment - Tratament antirid