Drunk Elephant este diferit

Suntem angajati sa utilizam numai ingrediente care aduc beneficii sanatatii pielii sau sustin integritatea formulelor noastre. Nu luam in considerare niciodata daca un ingredient este sintetic sau natural, ci alegem ingrediente pe baza biocompatibilitatii.

The Suspicious 6

Ne concentram pe nivelurile de pH, pe gasirea formulelor potrivite pentru fiecare piele, cu o structura moleculara mica, care este usor de absorbit si pe ingrediente active eficiente, care sustin si mentin mantaua acida a pielii.

Ia un #DRUNKBREAK cu Drunk Elephant

Suntem de parere că aceste sase ingrediente omniprezente se afla la baza aproape tuturor problemelor pielii, iar atunci cand sunt eliminate complet din rutina ta—adica atunci cand iti iei un Drunk Break—pielea se poate reseta si reintoarce la cea mai sanatoasa si echilibrata stare a sa. Aceasta dieta pe baza eliminării ingredientelor aduce beneficii tuturor tipurilor de piele si a inspirat miscarea #barewithus🐘 de pe Instagram, o colectie de selfie-uri ce prezinta drumul persoanelor care au descoperit nu doar o piele mai sanatoasa, dar, si mai important, increderea in sine.

DESCOPERA

Gata de a fi amestecate

Toate produsele noastre sunt concepute pentru a fi amestecate: ceea ce noi numim a face un smoothie. (Acest lucru se aplica tuturor produselor noastre, cu exceptia celor de protectie solara Umbra ™, care raman pe suprafata pielii pentru a o proteja.)

„Intrucat nu am putut gasi un produs fara ingrediente suspicioase (Suspicious 6 ™), am decis sa il creez singura." - Tiffany Masterson, fondatoarea Drunk Elephant