Drunk Elephant este diferit

Ne angajam sa folosim numai ingrediente care aduc beneficii sanatatii pielii sau sustin integritatea formulelor noastre. Ne alegem ingredientele pe baza de biocompatibilitate, produsele noastre fiind create pentru a putea fi amestecate.

The Suspicious 6

Ne concentram pe nivelurile de pH, pe gasirea formulelor potrivite pentru fiecare piele, cu o structura moleculara mica, care este usor de absorbit si pe ingrediente active eficiente, care sustin si mentin mantaua acida a pielii.

Ia un #DRUNKBREAK cu Drunk Elephant

Asa s-a nascut miscarea # barewithus🐘 pe Instagram. Aceasta colectie de selfie-uri dezvaluie chipurile fara machiaj si urmareste progresul persoanelor care, datorita produselor Drunk Elephant, nu numai ca si-au recapatat stralucirea pielii, dar mai presus de toate, au o mai mare incredere in sine.

Gata de a fi amestecate

Toate produsele noastre sunt concepute pentru a fi amestecate: ceea ce noi numim a face un smoothie. (Acest lucru se aplica tuturor produselor noastre, cu exceptia celor de protectie solara Umbra ™, care raman pe suprafata pielii pentru a o proteja.)

„Intrucat nu am putut gasi un produs fara ingrediente suspicioase (Suspicious 6 ™), am decis sa il creez singura." - Tiffany Masterson, fondatoarea Drunk Elephant