Smoothies pentru piele

Comparam rutinele noastre de ingrijire a pielii cu niste „smoothie-uri”. Asa cum iti alegi ingredientele pentru smoothie-urile zilnice in functie de nevoile corpului, la fel vei alege si produsele pentru smoothie-urile de dimineata si de seara in functie de nevoile pielii. Asculta-ti pielea: nevoile ei variaza de la o perioadăala alta.

GATA DE A FI AMESTECATE

Produsele noastre sunt biocompatibile, nu contin silicon, sunt usor de amestecat si au o absorbtie ridicata (cu exceptia zincului prezent in gama noastra Umbra ™, care formeaza in mod sistematic o bariera de protectie a pielii.) Produsele se pot amesteca, fie ele ser, crema sau ulei. Alege-le, amesteca-le in palma si aplica-le pe toate in acelasi timp.

Smoothie-ul "OH, WHAT A NIGHT"

Pentru o piele mai stralucitoare, mai hidratata si mai sanatoasa amesteca TLC Framboos ™ + B-Hydra ™ + Lala Retro ™ in palma mainii si aplic-o pe fata.

DESCOPERA SMOOTHIE-UL

Clean at Sephora

Clean at Sephora

Pentru o piele mai neteda, mai hidratata si mai sanatoasa, amesteca o doza de TLC Framboos ™ + 1 doza de B-Hydra ™ + 1 doza de Lala Retro ™ in palma si maseaza.

Smoothie-ul "C FOR YOURSELF "

Pentru un ten mai luminos, mai ferm si mai sanatos, amesteca C-Firma ™ + Virgin Marula + Protini ™ in palma si aplica-l pe fata.

DESCOPERA CELE MAI INDRAGITE PRODUSE

Clean at Sephora
Drunk Elephant

Protini Polypeptide Cream Cremă Hidratantă

De la 350,00 Lei
50 ml
2 produse disponibile

Hot on social