Potrivit lui Tom Ford, machiajul este cel mai puternic mod de transformare al unei femei. O modalitate prin care sa fie plina de farmec si sa-si afirme stilul.

SOLEIL

Imaginati-va insulele paradisiace, unde vara este eterna, iar soarele saruta trupurile bronzate, aurii. Aceasta este filozofia gamei Tom Ford Soleil - o colectie completa de culoare, pudre bronzante, iluminatoare si produse de ingrijire a pielii. Formulele inovatoare ofera texturi, nuante si finisaje, ce confera pielii un aspect luminos, natural, sanatos. Ambalajele luxoase, imbracate in alb si auriu evoca soarele ce se reflecta pe nisipul fierbinte.

TEN

Pentru a scoate la iveala intregul potential al frumusetii sale, Tom Ford este convins ca o femeie ar trebui sa-si puna in evidenta tenul si trasaturile jucându-se cu umbra si lumina. Colectia Tom Ford Beauty include produse esentiale pentru perfectionarea si definirea tenului. Aceasta gama premium aduce o transformare completa cu un efect superb de simetrie si echilibru.

OCHI

“Ochii sunt cel mai eficient mod de a va dezvalui personalitatea. Poti sa indraznesti cu culori intense sau sa alternezi cu un aspect discret si elegant." - Tom Ford

BUZE

Discret si elegant sau intens si plin de farmec. Rujul are puterea de a te transforma si de a-ti schimba dispozitia. Colectia de rujuri include nuante esentiale pentru fiecare femeie, care sa ii dezvaluie glamour-ul natural si sa ii puna in evidenta personalitatea.