Machiajul este cea mai puternica modalitate a unei femei de a se transforma. Este modul in care ea creeaza un adevarat spectacol si exprima o declaratie de stil prin chipul sau - TOM FORD


Prezentand instrumentul cel mai puternic al lui TOM FORD pentru transformare: TOM FORD BEAUTY COSMETICS COLLECTION - machiaj pentru un aspect perfect al fetei sub forma unei garderobe complete de culori sexy si luxuriante pentru ochi, buze si ten. Spectrul sau captivant de nuante saturate - de la nude-uri senzuale pana la nuante seducatoare - permite oricarei femei, de orice varsta, sa-si amplifice frumusetea naturala si sa-si exprime individualitatea plina de farmec.

“Ochii sunt cel mai eficient mod de iti dezvalui personalitatea. Poti sa porti culori intense si indraznete, sau sa alternezi cu un look discret si elegant." – TOM FORD

Discret si elegant sau intens si plin de farmec. Rujul are puterea de a te transforma si de a-ti schimba dispozitia. Colectia de rujuri include nuante esentiale pentru fiecare femeie, care sa ii dezvaluie glamour-ul natural si sa ii puna in evidenta personalitatea.

Filozofia lui Tom Ford de sculptare a trasaturilor fetei prin lumina si simetrie a inspirat Duo-urile de iluminare si conturare Shade and Illuminate, disponibile acum in formule imbunatatite, ce permit sculptarea fara efort a trasaturilor tale.