IDÔLE AURA

Marile parfumuri au puterea de a influenta spiritul epocii si pot defini noi ere. De aceea s-a creat Idôle Aura. Idôle Aura rupe lanturile consacrate ale parfumeriei, aducand la viata esenta unui spirit nou. Descopera dependenta viitorului: dependenta pura.

Idôle

Alege sa te simti puternica in fiecare moment! Gama Idôle este alaturi de tine pentru a te inspira sa scoti la iveala idolul care zace in fiecare femeie. Descopera care dintre variantele Idôle ti se potriveste cel mai bine!

LANCÔME

Idôle Eau de Parfum

265,00 Lei
25 ml
4 produse disponibile

GOOD FOR
LANCÔME

Idôle Eau de Parfum Intense

292,00 Lei
25 ml
3 produse disponibile

LANCÔME

Idôle Aura Eau De Parfum

546,00 Lei
100 ml
3 produse disponibile

NOUTATE

LA VIE EST BELLE

La Vie Est Belle simbolizeaza o noua filosofie de viata: departe de constrangeri, departe de norme, fiecare femeie vrea sa-si aleaga propria cale spre fericire. Lancome creeaza primul parfum cu note de iris gurmand, o veritabila declaratie olfactiva. Flaconul sau unic simbolizeaza esenta fericirii: gratia unui zambet care pare gravat in cristal.

La Vie est Belle

Fericirea are atatea forme! La fel, gama La Vie est Belle nu inceteaza niciodata din a inspira femeile sa fie fericite si sa celebreze viata prin parfumurile sale iconice. Descopera care dintre parfumurile La Vie est Belle te face cea mai fericita!

LANCÔME

La Vie est Belle Eau de Parfum

343,00 Lei
30 ml
4 produse disponibile

LANCÔME

La Vie Est Belle Soleil Cristal Eu de Parfum

559,00 Lei
100 ml
2 produse disponibile

NOUTATE

LA VIE EST BELLE BLANCHE

La Vie Est Belle BLANCHE. Un nou parfum pentru femei care inveleste fericirea intr-un iris moscat, captivant si curat, care se sprijina pe un patchouli elegant, impodobind pielea cu o atingere moale.

TRESOR

Apa de Parfum dezvaluie notele inspirate din odele marilor iubiri. Flaconul cu design pretios se ofera precum o ofranda. Dragostea este o comoara iar Tresor face femeia sa se simta la fel de radioasa si pretioasa precum parfumul pe care il poarta. Pluteste in aer parfumul unei emotii... Tresor.

Trésor

Trésor este parfumul iubirii veșnice si al pasiunii specifice indragostitilor. Imbratiseaza momentele pretioase ale vietii invaluita in parfumurile pretioase ale gamei Trésor de la Lancôme.

LANCÔME

La Nuit Tresor Dentelle De Roses Eau de Parfum

281,00 Lei
30 ml
2 produse disponibile

NOUTATE
LANCÔME

La Nuit Tresor Nude Eau de Toilette

230,00 Lei
30 ml
3 produse disponibile

LANCÔME

La Nuit Tresor Diamant Blanc Eau de Parfum

423,00 Lei
50 ml
2 produse disponibile