Chypre Sublime - Eau de Parfum

0 recenzii
Chypre Sublime - Eau de Parfum
350,00 Lei (1)
700,00 Lei / 100ml
Un parfum pentru femeile senzuale, exotice, incitante si captivante. Note lemnoase elegante. Vegan, ... Afla mai multe

350,00 Lei (1)
700,00 Lei / 100ml

In Programul de Fidelitate Sephora, 1 leu = 1 punct. La fiecare 650 de puncte sau 4 zile de cumparaturi, bucura-te de o reducere de 10% la urmatoarea achizitie.

Plata securizata

 • visa
 • mastercard
460331
GOOD FOR
 • tab description Descriere

  Certified organic - Vegan
  Un parfum pentru femeile senzuale, exotice, incitante si captivante. Note lemnoase elegante. Vegan, persistent, de neuitat. Toate florile iubite de Floral Street intr-un amestec care creeaza dependenta.
  Trandafirul din Damasc purificat, violeta, paciuli si muscata reprezinta notele de baza. Tamaia (folosita pentru a trezi spiritul in meditatie) le completeaza cu o nota rasinoasa, lemnoasa.Parfumurile Floral Street au fost create de parfumierul Jerome Epinette, unul dintre cei mai buni din lume.
  Floral Street are grija de mediu, fiecare parfum contine materii prime din surse durabile, iar ambalajele au fost create pe baza urmatoarelor principii: reutilizabile, reciclabile sau compostabile si din surse durabile. Parfumurile Floral Street sunt chiar vegane.
  Fiecare parfum isi spune propria poveste si ofera o experienta de lux care va fi pe placul tuturor.
  Cu un nivel incredibil de 20% ulei de parfum, aceste parfumuri sunt magnifice si persistente.

  GOOD FOR VEGAN*
  Produse fara ingrediente de origine animala
  *Bun pentru vegani

 • tab tips Mod de utilizare
  Parfumul este intensificat de caldura corpului. Aplica-l pe cutele genunchilor si ale coatelor pentru un parfum mai puternic si de durata.
 • tab ingredients Ingrediente
  Alcohol Denat., Parfum (Fragrance), Aqua/Water/Eau, Alpha Isomethyl Ionone, Benzophenone-2, Citronellol, Geraniol, Limonene, Cinnamal, Eugenol, Citral, Linalool, Benzyl Alcohol.""

  Aceasta lista de ingrediente poate suferi unele modificari. Consulta ambalajul produsului achizitionat.
 • tab olfactory Note olfactive

  Familia olfactiva: floral

  Categoria parfumului: floral cald

  Note cheie: trandafir absolut, tamaie si paciuli

 • Recenzii

Parfumurile Floral Steet au fost create de catre parfumierul Jérôme Epinette,unul dintre cei mai buni parfumieri din lume. Pentru ca avem grija de mediul nostru, folosim numai materii prime, produse in mod durabil, asa ca am dezvoltat ambalaje bazate pe principii clare. Reutilizabile, reciclabile si durabile.
Suntem chiar vegani! Fiecare parfum spune povestea sa si ofera o experienta de lux care atrage pe toata lumea. Cu un continut de ulei de parfum de 20% incredibil, aceste parfumuri sunt de o durata minunata.