• The product image is missing!

Facefinity All Day Primer - Baza de machiaj

0 recenzii
Facefinity All Day Primer - Baza de machiaj
52,00 Lei (1)
Primerul Facefinity All Day prelungeste rezistenta fondului de ten. Reprezinta secretul ... Afla mai multe

52,00 Lei (1)

In Programul de Fidelitate Sephora, 1 leu = 1 punct. La fiecare 650 de puncte sau 4 zile de cumparaturi, bucura-te de o reducere de 10% la urmatoarea achizitie.

Plata securizata

  • visa
  • mastercard
305714
  • tab description Descriere

    Primerul Facefinity All Day prelungeste rezistenta fondului de ten. Reprezinta secretul rezistentei fondurilor de ten Max Factor intr-o sticluta. Secretul acestui produs consta in particulele micro corectoare ce lucreaza pentru a absorbi transpiratia si sebumul si prelungesc rezistenta fondului de ten.

  • Recenzii

De fiecare data cand o femeie isi ajusteaza tenul cu putin fond de ten, isi alinta buzele cu ruj sau manuieste suav betisorul cu mascara, ofera un omagiu subtil geniului cosmeticii, cel care a coborat machiajul in strada.
Max Factor a fost mintea luminata a cosmeticii din secolul XX: rujul rezistent, mascara rezistenta la apa, vopseaua de corp, fondul de ten lichid sau solid, pe toate le-a inventat Max Factor. Dar adevarata sa revolutie a constat intr-o idee simpla: fiecare femeie trebuie sa aiba posibilitatea sa arate la fel de fermecator ca o actrita de film.
Fii prima care sparge gheata!