London Poppy - Eau de Parfum

0 recenzii
London Poppy - Eau de Parfum
350,00 Lei (1)
700,00 Lei / 100ml
 Un parfum pentru rezilient, concentrat, dinamic si energic. Un parfum de citrice proaspat si ... Afla mai multe

350,00 Lei (1)
700,00 Lei / 100ml

In Programul de Fidelitate Sephora, 1 leu = 1 punct. La fiecare 650 de puncte sau 4 zile de cumparaturi, bucura-te de o reducere de 10% la urmatoarea achizitie.

Plata securizata

 • visa
 • mastercard
460335
GOOD FOR
 • tab description Descriere

  Certified organic - Vegan 

  Un parfum pentru rezilient, concentrat, dinamic si energic. Un parfum de citrice proaspat si floral, pick-me-up-ul perfect. Vegan. Prietenos cu mediul. O scrisoare de dragoste catre Londra, un oras la fel de rezistent precum macii vesnici, orasul care vede soarele printre nori.
  Parfumul se deschide pe un fascicul luminos de lumina. Lamaia siciliana si portocala Florida aduc pumnul. Un spray de sare de mare adauga o vedere uluitoare. Parfumurile Floral Street au fost create de parfumierul Jerome Epinette, unul dintre cele mai bune nasuri din lume.
  Deoarece Floral Street are grija de mediu, fiecare parfum foloseste materii prime din surse durabile si a creat ambalaje eco-responsabile: reutilizabile, reciclabile sau compostabile si din surse durabile. Parfumurile Floral Street sunt chiar vegane.
  Fiecare parfum spune povestea sa si ofera o experienta de lux, care va atrage toate tipurile de oameni.
  Cu un nivel incredibil de 20% ulei de parfum, aceste parfumuri sunt frumoase si persistente.
  Indiferent daca te simti visatoare, hotarata sau putin mai rebela, avem un parfum pentru fiecare dispozitie. Cine vei fi astazi?

  GOOD FOR VEGAN*
  Produse fara ingrediente de origine animala

  *Bun pentru vegani

 • tab tips Mod de utilizare
  Parfumul este intensificat de caldura corpului. Aplica-l pe cutele genunchilor si ale coatelor pentru un parfum mai puternic si de durata.
 • tab ingredients Ingrediente
  Alcohol Denat., Parfum (Fragrance), Aqua/Water/Eau, Linalool, Benzophenone-2, Benzyl Salicylate, Alpha Isomethyl Ionone, Citral, Citronellol, Benzyl Benzoate, Geraniol, Farnesol, Benzyl Alcohol.""

  Aceasta lista de ingrediente poate suferi unele modificari. Consulta ambalajul produsului achizitionat.
 • tab olfactory Note olfactive

  Familie olfactiva: proaspat

  Categorie de parfum: floral proaspat

  Note cheie: neroli, lamaie si floare de portocal

 • Recenzii

Parfumurile Floral Steet au fost create de catre parfumierul Jérôme Epinette,unul dintre cei mai buni parfumieri din lume. Pentru ca avem grija de mediul nostru, folosim numai materii prime, produse in mod durabil, asa ca am dezvoltat ambalaje bazate pe principii clare. Reutilizabile, reciclabile si durabile.
Suntem chiar vegani! Fiecare parfum spune povestea sa si ofera o experienta de lux care atrage pe toata lumea. Cu un continut de ulei de parfum de 20% incredibil, aceste parfumuri sunt de o durata minunata.