SEPHO

Nail Files Set - Set 2 pile de unghii

0 recenzii
Nail Files Set - Set 2 pile de unghii
20,00 Lei (1)
1.000,00 Lei / 100ml
Un set de 2 pile de unghii cu fata dubla SEPHORA COLLECTION pentru o manichiura perfecta. ... Afla mai multe

20,00 Lei (1)
1.000,00 Lei / 100ml

In Programul de Fidelitate Sephora, 1 leu = 1 punct. La fiecare 650 de puncte sau 4 zile de cumparaturi, bucura-te de o reducere de 10% la urmatoarea achizitie.

Plata securizata

 • visa
 • mastercard
433339
Adauga codul COLLECTOR si primesti cadou Collector’s Box: Chloe - Eau de Parfum 5 ml, Jimmy Choo - Man Eau de Toilette 4.5 ml, Montblanc – Explorer Platinum 4.5 ml, Jean Paul Gaultier - Gaultier Divine 6 ml, Paco Rabane – Fame Parfum 4 ml, Armani - SI Eau de Parfum Intense 7 ml si Nina Ricci - Nina Le Parfum 4 ml, la orice achizitie online de minim 900 lei.*

*Oferta exclusiva pe sephora.ro si in APP, in limita stocului disponibil, in perioada 25/10/23-12/12/23. Oferta indisponibila pentru serviciul Click & Collect. Nu se cumuleaza cu alte oferte.

*Oferta exclusiva in SEPHORA APP, in limita stocului disponibil, in perioada 09/11/23-31/12/23. Oferta indisponibila pentru serviciul Click & Collect si pentru achizitia de carduri cadou. Nu se cumuleaza cu alte oferte.

 • tab description Descriere

  Un set de 2 pile de unghii cu fata dubla SEPHORA COLLECTION pentru o manichiura perfecta. Disponibile in 2 culori:Corai si negru: 2 fete = 2 actiuni- o fata neagra cu granulatie mare pentru a pili si da forma unghiei.- o fata corai cu granulatie fina pentru a netezi si perfectiona manichiura.Roz fuchsia si roz deschis: 2 fete = 2 actiuni- o fata roz deschis cu granulatie mare pentru a pili si da forma unghiei.br; - o fata roz fuchsia cu granulatie fina pentru a netezi si perfectiona manichiura.Eco-responsabil, ambalajul sau din hartie este reciclat.Sfat: Pentru a evita casarea sau fragilizarea unghiilor, evita miscarile inainte si inapoi. Efectueaza miscari in aceeasi directie.Mod de utilizare:1 - Pileste si da forma unghiei cu fata roz deschis, cu miscari usoare dinspre exteriorul spre centrul unghiei.2 - Pileste unghiille cu fata roz fuchsia pentru finisare.

 • tab tips Mod de utilizare
  Truc: Pentru a evita despicarea sau slabirea unghiilor, evita miscarile inainte si inapoi. Efectueaza miscarile in acelasi sens.

  Sfaturi de utilizare:
  1- Pileste si deseneaza unghia cu latura neagra facand miscari usoare din exterior spre centrul unghiei.
  2. - Netezeste unghia cu partea de coral pentru finisare.
 • tab ingredients Ingrediente
  Aceasta lista de ingrediente poate suferi unele modificari. Consulta ambalajul produsului achizitionat.
 • Recenzii

  Conditii de publicare

Sephora Collection este o gama completa de produse pentru baie, ingrijire, machiaj si accesorii pentru toate nevoile si dorintele. Diverse si variate, creative si rafinate, concepute cu respect pentru calitatea autentica, aceste produse au fost create pentru a transforma frumusetea intr-o placere accesibila tuturor, simpla, distractiva si intotdeauna in tendinte!