One Step Gentle Exfoliating Cleanser - Demachiant 4 in 1

0 recenzii
One Step Gentle Exfoliating Cleanser - Demachiant 4 in 1
67,00 Lei (1)
134,00 Lei / 100ml
Tratamentul „4 in 1" pentru o piele care radiaza puritate si prospetime. Creat pentru femei active ... Afla mai multe

67,00 Lei (1)
134,00 Lei / 100ml

In Programul de Fidelitate Sephora, 1 leu = 1 punct. La fiecare 650 de puncte sau 4 zile de cumparaturi, bucura-te de o reducere de 10% la urmatoarea achizitie.

Plata securizata

  • visa
  • mastercard
398039
  • tab description Descriere

    Tratamentul „4 in 1" pentru o piele care radiaza puritate si prospetime. Creat pentru femei active si ocupate, prima lotiune de curatare a fetei pe baza de apa, care demachiaza printr-un singur gest, exfoliaza si tonifica bland. Mai buna decat propria piele este o piele noua. Actiuni de infrumusetare: - Elimina perfect impuritatile si machiajul, chiar si pe cele mai rezistente; - Indeparteaza celulele moarte si netezeste pielea; - Neutralizeaza efectele poluarii;- Tonifica si ilumineaza tenul.

  • Recenzii

Brandul Clarins s-a nascut din dragoste, dragostea si respectul lui Jacques Courtin-Clarins fata de frumusetea femeilor. De la deschiderea primului Institut Clarins la Paris, in 1954, odata cu lansarea produselor de ingrijire din gama de top, Clarins lucreaza fara incetare pentru a oferi fiecarei femei tot ce e mai bun din natura, cautand elementele active pretioase pentru piele.