SEPHO

Pro Airbrush Concealer Brush No. 57 - Pensula anticearcan

0 recenzii
Pro Airbrush Concealer Brush No. 57 - Pensula anticearcan
O pensula rotunjita cu peri subtiati pentru aplicarea tuturor tipurilor de texturi anticearcan si a ... Afla mai multe

100,00 Lei (1)

In Programul de Fidelitate Sephora, 1 leu = 1 punct. La fiecare 650 de puncte sau 4 zile de cumparaturi, bucura-te de o reducere de 10% la urmatoarea achizitie.

Plata securizata

  • visa
  • mastercard
244999

*Oferta exclusiva in SEPHORA APP, in limita stocului disponibil, in perioada 12/02/24-03/03/24. Oferta indisponibila pentru serviciul Click & Collect. Nu se cumuleaza cu alte oferte. Nu se aplica pentru achizitia de carduri cadou.

*Oferta exclusiva in SEPHORA APP, in limita stocului disponibil, in perioada 05/02/24-11/03/24. Oferta indisponibila pentru serviciul Click & Collect.

  • Descriere

    O pensula rotunjita cu peri subtiati pentru aplicarea tuturor tipurilor de texturi anticearcan si a produselor destinate acoperirii imperfectiunilor, obtinand un rezultat impecabil si natural. Perii scurti si desi permit distribuirea si uniformizarea produselor de corectare.

    Afla mai multe

  • Mod de utilizare

  • Descriere
  • Mod de utilizare

O pensula rotunjita cu peri subtiati pentru aplicarea tuturor tipurilor de texturi anticearcan si a produselor destinate acoperirii imperfectiunilor, obtinand un rezultat impecabil si natural. Perii scurti si desi permit distribuirea si uniformizarea produselor de corectare.1/ Aplica tuse mici de anticearcan pe cearcane.
2/ Difuzeaza materialul cu miscari de du-te vino.
3/ Tapoteaza cu varful pensulei pentru a estompa textura cu restul tenului.

Recenzii

Conditii de publicare

Sephora Collection este o gama completa de produse pentru baie, ingrijire, machiaj si accesorii pentru toate nevoile si dorintele. Diverse si variate, creative si rafinate, concepute cu respect pentru calitatea autentica, aceste produse au fost create pentru a transforma frumusetea intr-o placere accesibila tuturor, simpla, distractiva si intotdeauna in tendinte!