HOME COLLECTION

Noua colectie Homme, bazata pe natura si imbunatatita, ofera o abordare specializata a ingrijirii pielii barbatilor, cu formule eficiente si combinatii de ingrediente de origine naturala.

DESCOPERA COLECTIA

Homme Collection vine in intampinarea nevoilor omului modern, oferindu-i tratamente de ingrijire eficiente care revigoreaza corpul, mintea si sufletul. Aceasta noua colectie contine produse extrem de sigure, naturale, pentru ingrijirea corporala completa, adaptate nevoilor individuale. Cu aceste produse fiecare om va fi pregatit sa faca fata noilor provocari.

LEMNOS SI PROASPAT

1
/4
SPUMA DE DUS CLASICA

O spuma de dus creata special pentru un stil de viata activ. Are la baza o tehnologie parfumata unica, special facuta pentru a iti oferi o senzatie de revitalizare.

2
/4
GEL DE DUS RACORITOR

Acest produs de curatare pentru par si corp all-in-one ofera un efect purificator intens, precum si un efect subtil de revigorare, putandu-se folosi atat pentru par, cat si pentru corp

3
/4
SPRAY ANTIPERSPIRANT

Spray antiperspirant eficient, cu performanta inalta, pentru o protectie garantata de 24 de ore impotriva transpiratiei si a mirosurilor corporale: design special pentru stilurile de viata active.

4
/4
GEL CREMA HIDRATANT

Crema de fata hidratanta Homme cu efect 24 de ore, produsul de hidratare suprem care raspunde nevoilor specifice ale pielii tale.