H24 - Eau de parfum

0 recenzii
H24 - Eau de parfum
921,00 Lei (1)
526,29 Lei / 100ml
CREAȚIACreată de Christine Nagel, parfumiera casei Hermès, apa de parfum H24 dezvăluie o forță ... Afla mai multe

921,00 Lei (1)
526,29 Lei / 100ml

In Programul de Fidelitate Sephora, 1 leu = 1 punct. La fiecare 650 de puncte sau 4 zile de cumparaturi, bucura-te de o reducere de 10% la urmatoarea achizitie.

Plata securizata

 • visa
 • mastercard
692660
 • tab description Descriere

  CREAȚIA

  Creată de Christine Nagel, parfumiera casei Hermès, apa de parfum H24 dezvăluie o forță intensă, semnătura unei noi energii.


  NOTELE OLFACTIVE

  Esența aromatic-lemnoasă a apei de parfum H24 se datorează forței vegetale și generoase a combinației de salvie ușor înțepătoare, mușchi dens și o notă de sclarene, o moleculă caldă și vibrantă.


  OBIECTUL

  Flaconul cu forme pure conceput de Philippe Mouquet are un aspect lucios „verde mușchi”, în acord cu notele oflactive. Cutia sa gri intens este ornată cu un cadru verde deschis care definește spațiul, deschizându-l în același timp.


  ETICA

  Flaconul cu design aerodinamic, reîncărcabil, este fabricat din sticlă reciclată. Compusă integral din carton netratat, cutia de prezentare este fabricată din fibre reciclate.


  DETALIUL HERMÈS

  H24 este cheia spre un spațiu inedit. Litera poziționează bărbatul (Homme) în relația cu timpul (Heures) și universul Hermès. Cifra exprimă relația temporală și legătura cu casa Hermès, situată la numărul 24, rue du Faubourg Saint-Honoré.


 • tab tips Mod de utilizare

  Pulverizati, de la distanta, pe gat sau incheietura mainii. Evitati contactul cu ochii. Pentru uz extern. Inflamabil: nu vaporizati spre o flacara sau spre un corp incandenscent. Tineti departe de flacara, de scantei sau de alte surse de foc. Nu fumati in aproprierea produsului.

 • tab ingredients Ingrediente
  ALCOHOL, AQUA (WATER), PARFUM (FRAGRANCE), LIMONENE, BHT, ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE, COUMARIN, HYDROXYCITRONELLAL, BENZYL SALICYLATE, LINALOOL, EVERNIA PRUNASTRI (OAKMOSS) EXTRACT, GERANIOL, ETHYLHEXYL SALICYLATE, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, CITRONELLOL, EUGENOL, CITRAL, FARNESOL.

  Aceasta lista de ingrediente poate suferi unele modificari. Consulta ambalajul produsului achizitionat.
 • tab olfactory Note olfactive

  Salvie sclarea, mușchi de stejar, șerlai

 • Recenzii

  Conditii de publicare

Descopera universul parfumurilor Hermès si da-ti frau liber imaginatiei.